Header

logo-new

Content

Slider

Uw beursmoment, is ons ultieme doel!

Uw beursmoment, is ons ultieme doel!

Uw beursmoment, is ons ultieme doel!

besafebybulik

Op zoek naar COVID-artikelen?

Intro

KLASSEVOLLE BEURSSTANDEN MET HOGE NAADLOZE AFWERKING

Bulik Standbouw heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van klassevolle beursstanden op nationale en internationale vakbeurzen. Een beursdeelname is een krachtige marketingtool.  Een creatieve en opvallende beursstand enerzijds, en een kwalitatieve afwerking anderzijds, zorgen alvast dat u een flinke stap voor heeft op de andere exposanten. Er is maar één kans op een goede eerste indruk!

Een zorgenloze beursdeelname daar gaan wij voor!  Wij gaan ver, heel ver! Wenst u catering, drank, standbemanning? Een zorgzame dienstverlening en een no nonsense begeleiding helpen u verder doorheen het volledige proces. Wij staan 24/7 ter beschikking voor, tijdens en na de beurs. Daar mag u op bouwen!

 

Als high-end standenbouwer hebben wij een sterke in-house filosofie. Zo bewaken we onze flexibiliteit en kwaliteit. In ons eigen creatief laboratorium ontwerpen en printen we op grootformaat.  Naast onze interieurarchitecten hebben we ook een eigen grafische dienst. We frezen en snijden contouren met onze eigen machines. Allerlei materialen  worden bewerkt. Van hout tot plexi, van glas tot aluminium. Daarnaast staan we in voor het printen en plotten van onze eigen belettering. In ons atelier vindt u onze schrijnwerkerij en meubelspuiterij. Kom gerust eens langs voor een bedrijfsbezoek. Een interessante ontdekkingstocht!

U zal merken dat wij innovatie hoog in het vaandel dragen. Als hybridestandenbouwer nemen we een flinke voorsprong op andere standenbouwers: naadloze afwerkingen in textiel en PANELskin zorgen voor een revelatie in de standenbouw. Wij simuleren onze houtbouwlook van vroeger, maar verbeterden de techniek: efficiëntere opbouw, rechtere muren, betere planning en geen barsten meer!

Uw stand zelf zetten op een budgetvriendelijke en gemakkelijk manier? Bekijk onze andere website voor meer informatie WWW.BEURSSTANDKOPEN.COM. U koopt uw stand éénmalig aan en krijgt van ons een initiatie in het bouwen van uw eigen beursstand. Uw aangekochte stand wordt all-in geleverd: wanden, beeldmateriaal, beursmeubilair, verlichting... Alles wordt bij u geleverd in de nodige bekistingen, zodat u jaren van uw eigen stand kan genieten.

UW MEEST VEELZIJDIGE STANDENBOUWER

De eerste specialist in hybride-standenbouw

In-house schrijnwerkerij
In-house belettering

In-house grafische opmaak

In-house contoursnijden en freeswerk

In-house grootformaat printing

De eerste met Virtual Reality
Oog voor logistiek en modulariteit
Vaste groep van lokale medewerkers
Aandacht voor natuur en ecologie

Call to action

Contacteer ons

Beurs op komst? Neem vlug contact!
Wij geven antwoord op al uw vragen!

5 gratis beurstips

Gratis beurstips in uw mailbox ontvangen? 
Schrijf u hier snel in!

Samenwerkingsvoorstel

Wordt u ook lid van onze Bulik community?
Wij heten u alvast hartelijk welkom!

Nominaties

FINALIST LOGO
emailhandtekening wvl jo finalist
nominatie-4
nominatie-1
nominatie-2
nominatie-3