Header

logo-new

Content

Beursbureau

Advies op maat

Wist u dat Bulik standbouw zijn eigen consulting service heeft? Niet enkel onze standen zijn maatwerk. Aan de hand van seminaries, gespreksavonden, maar ook individuele gesprekken, begeleiden wij bedrijven in hun beursdeelnames. Is de wereld van de standenbouw voor u onontgonnen terrein? Wenst u uw beursdeelnames te optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. We sturen u graag de geplande voordrachten door of maken een individuele afspraak.

Outsource uw volledige beursdeelname

Heeft u geen tijd of mankracht, dan kan u best uw volledige beursdeelname outsourcen. Via ons projectbureau kunt u echt alles uit handen geven: voor, tijdens en na de beurs. Van de locatie van uw stand tot de training van uw standbemanning, van het opstellen van uw draaiboek tot de telefonische follow-up van uw beursdoelstellingen. Alles is mogelijk! Interesse? Neem contact op voor meer info over ons beursbureau.

Bulik, meer dan standenbouw...

De tijd dat standenbouw louter uitvoerend werk was, is volgens ons al lang voorbij. Standen bouwen is volgens Bulik standbouw veel meer dan een paar wanden plaatsen in opdracht van een klant en/of reclamebureau. Standenbouw is marketingstrategie en psychologie. Het is meer dan ooit deel van een volledige bedrijfsstrategie. Naast het "slim ontwerpen" van uw stand werken wij voor u ook volledige reclamecampagnes uit. Zo gemakkelijk kan het zijn: één aansprekingspunt voor alle marketingwerk. Van klein grafisch werk en copywriting van uw folder, tot beursstand! Alles gebeurt bij ons onder één dak. Zo wordt uw huisstijl optimaal bewaakt en hoeft u uw verhaal niet telkens opnieuw te doen. Handig toch!

Vijf gratis beurstips!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnenkort vijf gratis beurstips!