logo.jpg

Werkwijze

briefing.png

1

Briefing

projectvoorstel.png

2

Projectvoorstel

handshake.png

3

Voorbereiding en ondersteuning

hammer.png

4

Opbouw en oplevering

tools.png

5

Afbouw

table.png

6

Debriefing

Briefing

Wij komen graag bij u langs voor een eerste gesprek. Wij gaan na hoe u uw beursdeelname ziet. Wat zijn uw wensen en vereisten? Wat zijn uw beursdoelstellingen? Welke boodschap wenst u over te brengen? Wie is uw doelpubliek? Door de juiste vragen te stellen, bekomen we de correcte informatie. Is dit allemaal nieuw of verwarrend? Ons beursbureau zal u gegarandeerd verder kunnen helpen.

 

Tijdens onze eerste kennismaking, krijgt u een aantal handige tools op papier. Zo kunt u uw eigen intern proces gemakkelijk opvolgen. Met onze uitgewerkte flow op maat, weet u tevens wat u van ons kan verwachten en wanneer. Transparantie is bij ons een kerngedachte.

Hires-Bullik_DSC6179 KLEIN (1).jpg
Hires-BullikDSC_7839 KLEIN (1).jpg
Hires-BullikDSC_7780 KLEIN (1).jpg

Projectvoorstel

Aan de hand van alle info die u ons gaf tijdens het gesprek maken wij, rekening houdend met uw vooropgesteld budget, een eerste voorstel.  Uw voorstel wordt gebrieft aan ons team.  We bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Binnen de 7 werkdagen krijgt u een eerste idee op papier.  U geeft uw feedback op onze eerste aanzet en mag 7 werkdagen later een uniek en gedetailleerd samenwerkingsvoorstel verwachten voor uw bedrijf. Aan de hand van uw feedback, komen we uiteindelijk tot uw unieke beursstand.

Heeft uw reclame-, communicatie-, of architectenbureau een stand ontworpen? Wij vertalen dit project naar standenbouwtaal.

Als extraatje, bent u steeds welkom in ons atelier. Wij loodsen u doorheen het productieproces van een stand en geven u een extra woordje uitleg over onze samenwerking.

Hires-BullikDSC_7693 KLEIN (1).jpg
Hires-BullikDSC_7679 KLEIN (1).jpg
Hires-BullikDSC_7817 KLEIN (1).jpg

Voorbereiding en ondersteuning

Een goede voorbereiding is onontbeerlijk. Geen zorgen, wij staan u bij met raad en daad.

Na uw akkoord, start onze schrijnwerkerij met het vervaardigen van alle maatwerk. Alles wordt in house vervaardigd en klaargemaakt voor opbouw. Wanden en standaardstukken worden gemeenschappelijk aangemaakt en verhuurd. Dat zorgt voor een fikse besparing in het budget, maar is ook goed voor ons milieu en de stockageruimte. Alle stukken voor verhuur worden voortdurend gecontroleerd op schade. Ze worden hersteld en (her)aangemaakt.

Wij bezorgen u alle technische informatie en de nodige technische tekeningen die door beursorganisatoren worden gevraagd naar aanloop van de beursdeelname. Wij helpen u van begin tot eind met het invullen van de nodige documenten van de beurscatalogus: aanvragen van elektriciteit, water, takelpunten,...

 

30 dagen vóór opbouw is uw dossier af. Uw beeldmaterialen worden, na interne prépress, in druk gestoken.. Heeft u alsnog een wijziging dan kan dit, wij zijn immers erg flexibel! Wij vragen echter, om fouten en prijsverhogingen te vermijden, deze vanaf 30 dagen vóór opbouw, te beperken.

Hires-Bullik_DSC6237 KLEIN - kopie (1).jpg
Hires-Bullik_DSC6211 KLEIN (1).jpg
Hires-Bullik_DSC6163 KLEIN (1).jpg

Opbouw en oplevering

Vóór de opbouw komen wij uw beursmateriaal ophalen: uw stand-en presentatiemateriaal, flyers, hapjes en drankjes, gadgets,... u mag het allemaal met ons meegeven. U hoeft niet zelf te zeulen met kartonnen dozen net vóór de opening van de beurs, alles staat veilig op u te wachten in uw berging. Uw drank ligt te koelen in de frigo.

Wij bouwen uw beursstand op met gekwalificeerde krachten en werken uw project af tot in de puntjes. Wij focussen ons op een lange termijnrelatie. We richten alles in, zoals besproken in ons samenwerkingsvoorstel. Indien gewenst, is er een persoonlijke oplevering voorzien. Tijdens de beurs blijven we 24/7 beschikbaar voor technische vragen. U staat er niet alleen voor. Permanentie kan geregeld worden.

2014-10-11 18.01.06 KLEIN.jpg
IMG_1032 KLEIN OPBOUW (1).jpg
IMG_1136 KLEIN OPBOUW (1).jpg

Afbouw

Na de beurs, zijn we zo vlug mogelijk ter plaatse voor de afbouw van uw stand. Afbouw en niet afbraak want heel wat zaken worden bij ons recupereerd. Mocht u toch vroeger vertrekken, sluit uw stand dan goed af. Tijdens afbouwperiodes wordt heel vaak gestolen. Preventief uw duurzame goederen in de berging leggen, kan heel wat leed voorkomen.

 

 Uw stand –en beursmaterialen worden zorgvuldig ingepakt en later op afspraak terugbezorgd of klaargezet ter afhaling. U kunt er ook voor opteren, uw standmateriaal, bij ons te stockeren. Zo blijft alles onbeschadigd en bij elkaar. Hiervoor vragen wij een kleine jaarlijkse tegemoetkoming.
 

Hires-Bullik_DSC6118 _ KLEIN (1).jpg
Hires-Bullik_DSC6196 KLEIN (1).jpg
Hires-Bullik_DSC6143 KLEIN (1).jpg

Debriefing

Niet alleen uzelf evalueert uw beursdeelname, ook wij krijgen graag feedback omtrent de samenwerking. Enkel aan de hand van deze informatie kunnen wij onze dienstverlening nog beter aanpassen aan uw behoeften en wensen.

 

Alle punten van de debriefing worden netjes bijgehouden in het dossier. Wij houden er rekening mee in onze volgende samenwerking.

6126 bulik altelier izegem.jpg
Hires-Bullik_DSC6255 KLEIN VOORB (1).jpg
Hires-Bullik_DSC6223 KLIEN.jpg