Header

logo-new

Content

Werkwijze

briefing

1

Briefing

projectvoorstel

2

Projectvoorstel

handshake

3

Voorbereiding en ondersteuning

hammer

4

Opbouw en oplevering

tools

5

Afbouw

table

6

Debriefing

Briefing

Wij komen graag bij u langs voor een eerste gesprek. Soms is het handig bij ons op bezoek te komen. De koffie staat altijd klaar. In ons creatief laboratorium kunnen wij u alvast inspireren.

 

Vol passie en enthousiasme gaan wij na hoe u uw beursdeelname ziet. Wat zijn uw wensen en vereisten? Wat zijn uw beursdoelstellingen? Wat is uw marketingstrategie? Heeft u net bij die strategie wat extra hulp nodig? Door de juiste vragen te stellen, bekomen we de correcte informatie. Is dit allemaal nieuw of verwarrend? Ons beursbureau zal u gegarandeerd verder kunnen helpen. Via ons beursbureau krijgt u consulting op maat en optimaliseren wij uw beursdeelname. Uw investering omzetten in succes, daar draait het bij ons om!

 

Tijdens onze eerste kennismaking, krijgt u een aantal handige tools op papier. Zo kunt u uw eigen intern proces gemakkelijk opvolgen. Met onze uitgewerkte flow op maat, weet u tevens wat u van ons kan verwachten en wanneer. Transparantie is bij ons een kerngedachte.

 

Sinds kort krijgt u ook een VR-bril mee. Hou hem goed bij... hij komt later goed van pas.

Hires-Bullik_DSC6179 KLEIN (1)
Hires-BullikDSC_7839 KLEIN (1)
Hires-BullikDSC_7780 KLEIN (1)

Projectvoorstel

Aan de hand van alle info die u ons gaf tijdens het gesprek maken wij een eerste voorontwerp.  Binnen de 7 werkdagen krijgt u een eerste idee op papier.  Misschien is dit volledig wat u wilt? Misschien niet? Misschien heeft u enkele kleine bemerkingen... Wij horen het graag. U geeft uw feedback op onze eerste aanzet en mag opnieuw 7 werkdagen later een uniek en gedetailleerd samenwerkingsvoorstel verwachten voor uw bedrijf.  Uw VR-bril komt nu van pas. Via een doorgestuurde link kan u door uw stand wandelen. Aan de hand van uw feedbackmomenten, komen we uiteindelijk tot uw unieke beursstand.

Ontwerpen zijn door ons gratis aangeboden. Heeft u toch een reclame-, communicatie-, of architectenbureau gecontacteerd? Wij vertalen dit project naar standenbouwtaal. Standenbouw is immers een heel specifieke ambacht.

Als extraatje, bent u steeds welkom in ons atelier. Wij loodsen u doorheen het productieproces van een stand en geven u een extra woordje uitleg over onze samenwerking. De koffie staat nog steeds voor u klaar...

Hires-BullikDSC_7693 KLEIN (1)
Hires-BullikDSC_7679 KLEIN (1)
Hires-BullikDSC_7817 KLEIN (1)

Voorbereiding en ondersteuning

Een goede voorbereiding is onontbeerlijk, dat zorgt voor een optimale beursdeelname en het hoogste rendement. Geen nood wij staan u bij met raad en daad.

Na uw akkoord, start onze schrijnwerkerij met het vervaardigen van alle maatwerk. Alles wordt in house vervaardigd en klaargemaakt voor opbouw. Wanden en standaardstukken worden gemeenschappelijk aangemaakt en verhuurd. Dat zorgt voor een fikse besparing in het budget, maar is eveneens beter voor ons milieu en de stockageruimte. Alle stukken voor verhuur worden voortdurend gecontroleerd op schade. Ze worden hersteld en (her)aangemaakt.

Wij bezorgen u alle technische informatie en de nodige technische tekeningen die door beursorganisatoren worden gevraagd naar aanloop van de beursdeelname. Wij helpen u van begin tot eind met het invullen van de nodige documenten van de beurscatalogus: aanvragen van elektriciteit, water, takelpunten,... U bezorgt ons alles! Zo houdt u meer tijd over voor de belangrijke zaken.

 

Dertig dagen vóór opbouw is uw dossier af. In house zorgen wij voor het bedrukken en frezen van alle plaatmaterialen en ook onze belettering maken we zelf aan. Zo zijn we veel flexibeler dan andere standenbouwers! Een groot voordeel voor u als klant.

 

Heeft u naast uw stand, af en toe nood aan een beprint paneel display, freeswerk? Net omdat wij onze klanten goed kennen, evolueren we steeds meer naar een totaalleverancier.

Hires-Bullik_DSC6211 KLEIN (1)
Hires-Bullik_DSC6163 KLEIN (1)
GROEPSFOTO WEBSITE BULIK STANDBOUW LANDSCAPE

Opbouw en oplevering

Vóór de opbouw komen wij uw beursmateriaal ophalen: uw stand-en presentatiemateriaal, flyers, hapjes en drankjes, gadgets,... u mag het allemaal met ons meegeven. U hoeft niet zelf te zeulen met kartonnen dozen net vóór de opening van de beurs, alles staat veilig op u te wachten in uw berging. Uw drank ligt te koelen in de frigo.

 

Geen tijd voor de voorbereiding? Wij doen deze voor u: glazen, koffiemachines en toebehoren, plastic bekers, bloemen,... vraag het ons en wij doen het!

Wij bouwen uw beursstand op met gekwalificeerde krachten en werken uw project af tot in de puntjes. Wij focussen ons op een lange termijnrelatie. We richten alles in, zoals besproken in ons samenwerkingsvoorstel. Indien gewenst, is er een persoonlijke oplevering voorzien. Tijdens de beurs blijven we 24/7 beschikbaar voor technische vragen. U staat er niet alleen voor. Permanentie kan geregeld worden.

2014-10-11 18.01.06 KLEIN
IMG_1032 KLEIN OPBOUW (1)
IMG_1136 KLEIN OPBOUW (1)

Afbouw

Na de beurs, zijn we zo vlug mogelijk ter plaatse voor de afbouw van uw stand.  Afbouw en niet afbraak want heel wat zaken worden bij ons recupereerd. Mocht u toch vroeger vertrekken, sluit uw stand dan goed af. Tijdens afbouwperiodes wordt heel vaak gestolen. Preventief uw duurzame goederen in de berging leggen, kan heel wat leed voorkomen.

 

Uw stand –en beursmaterialen worden zorgvuldig ingepakt en later op afspraak terugbezorgd of klaargezet ter afhaling. U kunt er ook voor opteren, uw standmateriaal, bij ons te stockeren. Zo blijft alles onbeschadigd en bij elkaar. Hiervoor vragen wij een kleine jaarlijkse tegemoetkoming.
 

Hires-Bullik_DSC6118 _ KLEIN (1)
Hires-Bullik_DSC6196 KLEIN (1)
Hires-Bullik_DSC6143 KLEIN (1)

Debriefing

Niet alleen uzelf evalueert uw beursdeelname, ook wij krijgen graag feedback omtrent de samenwerking. Enkel aan de hand van deze informatie kunnen wij onze dienstverlening nog beter aanpassen aan uw behoeften en wensen.

 

Alle punten van de debriefing worden netjes bijgehouden in het dossier. Wij houden er rekening mee in onze volgende samenwerking.

sfeer sofie
6126 bulik altelier izegem
Hires-Bullik_DSC6223 KLIEN